O nas
Zaposleni
Vizija in poslanstvo
Kontaktne informacije
Lokacija
Galerija slik
Namestitev
Apartmaji
Sobe
Ekipa prijaznih, mladih in izkušenih entuziastov že od leta 1995 deluje na področju tolminske. Naši začetki segajo v leto 1995, ko smo pričeli z trgovino z mešanim blagom, 1997 smo razširili svojo dejavnost na proizvodnjo sveč, 1999 na zbiranje in sortiranje odpadnega papirja, 2000 pa še na gostinsko ponudbo. Leta 2006 smo se usmerili na področje turizma in wellnessa.

Leta 2008 izgrajen Studio Zdravja in apartmaji „Modrina“, kot smo ga poimenovali, ponuja wellness center z dvema savnama, jacuzzijem in masažnim salonom. Področje wellnessa že dosega lepe rezultate, naše stranke pa so izredno zadovoljne. Poleg wellnessa smo uredili dva apartmaja in dve sobi, ki so kot nalašč za udoben počitek. V pritličnih prostorih je prijetno urejen bar,primeren tudi za osebna praznovanja, kot so rojstni dnevi in podobno.

Zadovoljstvo naših strank nam je izrednega pomena. Poleg storitev, ki jih ponujamo, si za naše stranke vzamemo dovolj časa, da jih lahko individualno obravnavamo in jim po njihovi želji pomagamo z nasveti. Naše misli in dejanja usmerjamo predvsem k kvalitetnemu preživljanju skopo odmerjenih uric, ki jih naše stranke namenjajo za svojo sprostitev in izboljšanje njihovega počutja. V želji, da bi se naše stranke dobro počutile, ne samo pri nas, temveč tudi v Kobaridu in njegovi okolici, smo povezani z okoliškimi ponudniki na področju konjeništva, adrenalinskimi aktivnostmi, prevozi z ladjico po jezeru....

V prihodnosti želimo wellness dopolniti z kozmetičnim salonom, pedikuro in manikuro, restavracijo z ponudbo hrane „na žlico“ in z žara ….

Adrenalinski športi

Naravne znamenitosti

Ostale znamenitosti
Paketna ponudba
Akcijska ponudba
SLO
ITA
Bar
Wellness
Savna
Jacuzzi
Masaža
DE